Yritys

Pirkko-Kiinteistöt on asuntokaupan monipuolinen asiantuntija.

LKV Pirkko-Kiinteistöt Oy on Orivesiläinen kiinteistönvälitysliike. Etunamme on hyvä paikkakuntatuntemus sekä laaja koulutus ja vankka kokemus. Toimimme laajalla alueella käsittäen Oriveden ja Oriveden lähikunnat. Palveluihimme kuuluu kaikki välitysalan työt mm. Kiinteistö- ja asuntokauppa, liikehuoneistot, vuokrahuoneistot, vapaa-ajan asunnot, tontit, metsä- ja peltotilat sekä arvioinnit.
Meille on kunnia-asia tehdä työmme hyvin ja huolella.

Välityspalvelumme on yksilöllistä, luotettavaa ja ammattitaitoista. Suunnittelemme yhdessä kanssasi parhaan mahdollisen markkinointitavan juuri sinun asunnollesi. Me pidämme huolen siitä että olit sitten myyjä tai ostaja niin kaupanteko on mahdollisimman vaivatonta ja helppoa sekä ennen kaikkea turvallista.

Kouluttaudumme säännöllisesti jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman asiantuntevaa ja ajan hermolla olevaa palvelua. Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto Ry:n (SKVL) sekä Tampereen Seudun Kiinteistönvälittäjät Ry:n jäseniä ja olemme myös aktiivisesti mukana järjestöjen toiminnassa. Käytämme SKVL:n laatimia ja kuluttajaviraston hyväksymiä lomakkeita sekä SKVL:n jäsentoimistona toimintaamme valvoo AVI. Nämä seikat sekä koulutuksemme takaavat asiakkaillemme sen että asuntokauppa hoidetaan asiantuntevasti sekä kaikkien lakien ja säädösten mukaan.

 

pirkko
Pirkko Rantala
Kiinteistönvälittäjä, LKV
pirkko.kiinteistot@kolumbus.fi
puh. 0400-224927”Pirkko on pitkänlinjan asuntokaupan ammattilainen. Hän on kohdannut urallaan monia ihmisiä, taloja ja tarinoita. Hänen ammattitaitonsa ja monipuolisuutensa palkittiin vuonna 2004, kun hänet valittiin Vuoden Kiinteistönvälittäjäksi Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto Ry:n toimesta. ”

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs2/34/pirkkoki/public_html/pirkkokiinteistot/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405